Mangakais Innerstancirkel (fd. Kungsholmencirkel) har träffats sedan våren 2013.

I och med att denna cirkel nu träffas i en lokal på Södermalm så har vi beslutat att ändra namnet till Mangakai Innerstan, då det är möjligt att vi framöver kommer att träffas på flera olika ställen.

Vill du komma i kontakt med oss som håller i träffarna så skicka gärna ett mail till innerstan (kanelbulle) mangakai.se
Vi har även en tråd (#mangakai_innerstan) för dessa träffar på vår Discord-server där det diskuteras saker. 

Vi tittar på en blandning av ny och gammal animé.
I Japan släpps nya TV-serier fyra gånger per år (dvs vinter-, vår-, sommar- och höstsäsong). För att hålla oss ajour med vad som är populärt eller inflytelserikt och kunna följa trender genom säsongerna och åren så ägnar vi 3-4 kvällar varje period åt att titta på de första avsnitten av de nya serier som släppts.
Årets övriga kvällar så presenteras kanske ett tema för fördjupning. Till exempel en skapare, en animatör, en regissör eller en studio, varpå vi ser på verk från den skaparen eller studion. Ibland pratas om utgivningsformat, trender eller andra händelser av intresse, och ibland så har någon tagit med sig sina fem roligaste Lupin III-avsnitt.

Nu återuppstår mötena!

Efter 1 juni 2021 är lokalen vi hade i Kungholmen tyvärr stängd och styrelsen letar efter ny plats för möten i centrala Stockholm. Genom ett initiativ från en av våra medlemmar så har vi nu tillgång till en gårdslokal på Södermalm en gång i månaden, vilket vi är mycket tacksamma över.

Om du ännu inte är medlem i Mangakai och är intresserad, så är du mer än välkommen att komma och känna in stämningen innan du bestämmer dig. Ta gärna med en kompis också!

Information:

  • Adressen är Wollmar Yxkullsgatan 41A där det finns en portal som leder till innergården där lokalen ligger.
  • För att komma in genom portalen så behövs en portkod som vi inte vill sprida här. Kontakta oss på mail genom innerstan (kanelbulle) mangakai.se eller så kollar in på vår Discord-server under kanalen #mangakai_innerstan och skickar ett PM till någon styrelsemedlem (användare med lila färg).
  • Den gröna pricken på bilden till höger nedan markerar var portalen är och den röda var ingången är till lokalen.
  • Väl inne så kan ni ta er två vägar upp på övervåningen i gårdslokalen där vi håller till. Antingen tar ni den till vänster upp för trappan, eller tar backen upp till höger.
  • På dörren står det "Samlingslokal" och är normalt låst. Är den inte uppställd så gå till höger, runt hörnet och knacka på fönstret.

Planerade möten visas i kalendern nedan.
Nästa möte är 20 september 2022 kl.17-21

 

 

Kalender