Hösten 2022 återstartar vi äntligen vår ungdomsgrupp för alla till och med 25 år. Vi är en förening för alla åldrar, men ibland kan det vara roligt att träffas i en grupp där alla är ungefär lika gamla och kan styra innehållet som ni vill.

Vi samarbetar med Sverok Stockholm-Gotland och delar deras fina lokal på Kungsholmen med andra föreningar. Styrelsen ordnar med det praktiska så att ni kan koncentrera er på vad ni vill hitta på; Titta på anime, fika och diskutera, bygga gunpla och figurer, teckna och annat ni vill göra. Kanske vill du hålla en liten föreläsning och exempelvis berätta varför en viss röstskådespelare är så fantastisk.

Du är samtidigt med i något större, där det finns möjlighet att bygga vidare på föreningen Mangakai. Du är lika välkommen att vara med på våra andra aktiviteter och konvent. Som i alla ideella föreningar så är den sociala gemenskapen mellan medlemmar halva nöjet och det du delar med dig av bidrar till att göra Mangakai till en ännu roligare förening.

Lokalen hittar du på Lidnersgatan 10 på Kungsholmen. Från gatan sett så finns ingången på vänster sida av huset, en halv trappa ner. Dörren är normalt låst, men det finns en dörrklocka.
Närmaste tunnelbanestation är Kristineberg.

 

 

Vi tar uppehåll med ungdomsträffarna i lokalen på Kungsholmen. Men vi kör på med träffar för alla åldrar under tisdagskvällar som du är välkommen till, se mer här. Om du scrollar ner på sidan hittar du vår kalender där du ser när nästa möte är (och alla andra evenemang). Är du med i vår Discord-server så fyller vi på med evenemangen där.

Om du ännu inte är medlem i Mangakai och är intresserad, så är du mer än välkommen att komma och känna in stämningen innan du bestämmer dig. Ta gärna med en kompis också!

Tills vi träffas igen så är du välkommen och hänga med oss på vår Discord-server! Det finns en särskild kanal för ungdomsgruppen. Ser du inte den så skicka ett DM till någon i styrelsen (lila färg på rollen).

Kalender