Unga Forskare Stockholm (UFS) har en lokal på Polhemsgatan 38 (Kungsholmen) där olika föreningar träffas.

På måndagar är IX där och pysslar med datorer, elektronik & teknik. Tisdagskvällar är det vi i Mangakai som är där och är till för alla som gillar manga, animé, cosplay och allt annat som hör ihop med Japan. Onsdagar så har Analogfotograferna träffar och håller på med kameror, fotografering och framkallning i sitt labb 

Inför NärCon 2019 beslutade Mangakai att dessutom skapa en särskild ungdomscirkel. De träffas nu fredagar mellan kl.15:30 - 19:30 och har kul tillsammans! Självklart är alla er som är med i den även välkomna till "gamla" Mangakais möten på tisdagskvällar i samma lokal.

Är du intresserad av att vara med i ungdomsgruppen? Ta kontakt med oss genom att antigen skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller hoppa med i vår Discord-server eller annat forum (du ser dem längst ner på sidan) och ställ frågor. Eller varför inte komma på under något av våra möten? Ser fram emot att höra av er!

 * Att hitta till klubblokalen:
Källarlokalen ligger på Polhemsgatan 38. Den svarta dörren ut mot gatan brukar vara låst;
knacka på källarfönstret till vänster om dörren, eller ring på nummer 08-10 77 00
så kommer någon och öppnar.

* Hur du åker:
Närmaste busshållplats heter S:t Eriks ögonsjukhus (linjerna 1 / 65), men oftast är det enklare att åka till busshållplats Fleminggatan (linje 3 / 4 / 77) eller använda blå / grön tunnelbana till Fridhemsplan (tunnelbaneuppgång Fleminggatan) och gå 300 meter längs Fleminggatan (mot lägre nummer) till korsningen med Polhemsgatan.

 Välkomna!

Den svarta dörren är vägen ner till lokalen. På tisdagskvällar sitter det en skylt på dörren. Visningsrummet Visningsrummet

 
Bild från ett Öppet hus, där del av hallen och köket syns.
Bild från ett Öppet hus. "Mötesrummet" där det finns gott om plats för folk att sitta och pyssla med saker.